Речено и прећутано

ЕДУКАЦИЈА ЗАПОСЛЕНИХ У КУЛТУРИ

Владан Вукосављевић, министар културе и информисања и проф. др ум. Милета Продановић, ректор Универзитета уметности у Београду недавно су потписали Протокол о сарадњи, којим се утврђују оквирни видови и услови дугорочне сарадње институција које представљају.

Међусобна сарадња, између осталог, подразумева заједничко промовисање аутентичних уметничких стваралаца, теоретичара и научника у области културне политике и уметности, формирање заједничких радних тела (комисија, организационих одбора), заједничку организацију изложби, концерата, скупова и слично.

Посебна пажња биће посвећена подизању професионалних капацитета и едукацији запослених у установама културе, као и професионалном развоју и едукацији запослених у установама културе које су под ингеренцијом Министарства. О социокултуролошком значају ових иницијатива говориће се у даншњој емисији.

Саговорнице на ту тему биће мр Биљана Радовановић Бркановић, проректорка Универзета уметности и Ђурђијана Јовановић, самостална саветница у Министарству културе и информисања.

Уредница и водитељка: мр Љубица Крминац.

.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво