Културни кругови

Дневни магазин културе Радио Београда 2

Данашњи Културни кругови у знаку су неколико најзначајнијих домаћих годишњих награда и њихових лауреата. Добитница или добитник највеће књижевне, "Нинове награде" за роман године, биће познат/а данас у подне, а извештај са лица места, као и разговор са лауреатом, доноси Мелиха Правдић.

На свечаности у Културном центру Београда, у галерији "Артгет", данас је Маји Станковић, уручено признање ''Лазар Трифуновић'', за њену студију „Уметност је оно што чини живот занимљивијим од уметности'', а Слободану Јовановићу, награда Друштва историчара уметности Србије, за изложбу "Машић", о чему извештава Ранко Стојиловић.

Награда "Небојша Поповић" за допринос промоцији и критичком промишљању филмске уметности и културе за 2018. годину уручена је у петак филмском и књижевном критичару, публицисти и новинару Милану Влајчићу. Тонски запис са свечаног догађаја доноси Ана Вучковић Денчић.

Са новостима из Мећавника, са 12. фестивала "Кустендорф", извештавају Невена Матовић и Сара Арсеновић.

Кроз емисију води Александра Гловацки.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи