Вечити Други

Радоман Кањевац, главни и одговорни уредник Радио Београда 2, ће најавити специјалне емисије које вас очекују у оквиру нашег празничног програма.

У емисији Вечити Други данас ћете сазнати који наслови су ушли у шири избор за награду Никола Милошевић, коју ће наш програм у фебруару седaмнаести пут доделити за најбољу књигу из теорије књижевности и уметности, естетике и филозофије.

Радоман Кањевац, главни и одговорни уредник Радио Београда 2, ће у данашњој емисији најавити специјалне емисије које вас очекују у оквиру нашег празничног програма. Гошћа емисије Вечити Други данас је и колегиница Јована Милованчевић, са којом ћемо разговарати о песничкој вечери Милана Ненадића у Коларчевој задужбини у оквиру програмског циклуса Поезија уживо.

У последњој овогодишњој емисији Вечити Други, између осталог, чућемо и градоначелника Београда, Зорана Радојичића, историчарку Мају Николић и пијанисту Симона Трпческог који су говорили за емисије На три воде, Ризница, Време музике.

Емисију припрема и води Сара Арсеновић.

Уредница емисије је Снежана Бићанин.

 

Вечити Други

Autor:
Соња Тодоровић Шегрт, Аријана Хандан

У емисији „Вечити други“ слушаоци ће моћи да чују избор најзанимљивијих садржаја емитованих на програму Радио Београда 2 током претходне и најаву онога што ће бити на програму идуће седмице. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво