Контрапункт

Kњига "Свети цар", посвећена животу и делу последњег руског цара, Николаја II Романова.

Из штампе је, у саиздаваштву издавачке куће БЕРНАР, Друштва цара Николаја и Ризнице духовног блага из Бања Луке, изашла књига "Свети цар", посвећена животу и делу последњег руског цара, Николаја II Романова.

Књига "Свети цар" објављена је поводом обележавања стогодишњице страдања царске породице Романових. Књигу је са руског превео и приредио гост емисије Контрапункт Ранко Гојковић. Слушаоци ће бити у прилици и да чују како су ову књигу током свог боравка у Србији у Храму Светог Саве и Петровцу на Млави представили протођакон Владимир Василик, доктор историјских наука, Анатолиј Степанов, главни уредник портала "Руска народна линија" и Павел Тихомиров, геополитички аналитичар, чије су студије "Зона прећуткивања" и "Крст Владике Николаја" преведене на српски језик.

Књига "Свети цар" садржи размишљања о императору Николају II, ретке биографске податке о његовом животу, беседе и проповеди светитеља - савременика цара Николаја, текстове савремених научника, историчара и теолога који се баве темом убиства императора и његове породице, као и породични фото-албум цара Николаја, царице Александре и њихове деце.

Аутор емисије је Биљана Ђоровић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво