Нови дан

У сенци кестена, на реци без обала

Путовање у јутро Новог дана води нас кроз Суботицу, Кикинду, Зрењанин, Зајечар, Ваљево, Димитровград и Београд. На неке догађаје у култури у овим градовима ћемо се осврнути, друге најавити.


У суботу се Европска ноћ позоришта обележава широм Србије, као и у другим европским земљама, под слоганом „Позориште кроз историјске личности", па ће бити више речи о неким позоришним фестивалима и о значају одржавања таквих сусрета.
Поводом Светског дана превремено рођених беба, због чега је читав месец новембар ове године назван „ружичасти новембар", наш гост биће клинички асистент др Реља Лукић, специјалиста гинекологије и акушерства и супспецијалиста перинатологије у ГАК Народни фронт у Београду.
Говорићемо о аудио-књизи Свет око нас. Наша саговорница је један од аутора ове књиге Невена Јовановић, из организације Фиби.
Ту су и друге редовне рубрике и сервисне информације.
Музички уредник је Ивана Ђорђевић, емисију припрема и води Драгана Вељковић.
Број телефона на који можете да нас позовете уколико имате питања за нас или наше госте је 011-3229-653

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи