Речено и прећутано

Бити најбољи

"Најбољи едукатори Србије" назив је такмичења које већ неколико година спроводи Удружење "Живојин Мишић". У њему учествују учитељи, наставници и професори основних и средњих школа, а победници иду на једно од највећих светских такмичења у облати образовања – Global Teacer prize.

Победници овогодишњег конкурса су професорка физике у шабачком Центру за стручно усавршавање Татјана Марковић Топаловић, професорка информатике из Прве крагујевачке гимназије Катарина Вељковић и учитељ Драган Кувељић из основне школе "Милосав Стиковић" у Пријепољу.
Њихов ентузијазам и креативан приступ настави су сасвим другачија слика позива наставника, учитеља и професора од уобичајене, коју срећемо у медијима.

У чему је тајна и да ли је њихов ентузијазам заразан, да ли и њих муче проблеми које имају запослени у просвети, како их превазилазе и на шта би потрошили награду од милиона долара ако би победили у светском такмичењу, у емисији Речено и прећутано покушаће да одговоре Катарина Вељковић и Драган Кувељић, а гост у студију биће и Ивона Јовановић, координатор Удружења "Живојин Мишић".

Аутор и водитељ: Светлана Јајић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво