Време музике

Гост емисије: Никола Ћирић

Млади соло хорниста Београдске филхармоније и гостујући први хорниста Војвођанских симфоничара рођен је 1992. године. Завршио је основну и средњу музичку школу у родном Нишу, а основне и мастер студије на Академији уметности у Новом Саду, у класи Ненада Васића. Постдипломске студије завршио је на Универзитету Моцартеум, у класи Радована Влатковића. Наступао је као солиста са Београдском филхармонијом, Војвођанским симфонијским оркестром, Нишким симфонијским оркестром и сарађивао са Фестивалским омладинским оркестром у Бајројту, Универзитетским оркестром Моцартеум, оркестром фестивала Енкуентро у Шпанији и многим другим саставима у Србији и иностранству. 

Као оркестарски музичар сарађивао је са еминентним уметницима међу којима су Зубин Мехта, Кшиштоф Пендерецки, Емануел Паји, Штефан Дор, Стивен Исерлис, Мартин Фрост, Хајнрих Шиф, а као камерни музичар са Радованом Влатковићем, Матијасом Рацом, Паскалом Морагесом, Хансјергом Шеленбергером.
Био је био предавач на фестивалу Вербије у Швајцарској, као и на првој оркестарској академији Београдске филхармоније, те наставио да се бави педагошким радом кроз бројне мајсторске радионице.

Емисију уређује и води: Ана Ћирица

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво