Чекајући ветар

Еколошки магазин

У наредне три године, Врбас, Крушевац, Ужице и Параћин обавиће енергетску санацију 23 јавне зграде, углавном вртића и школа, увести Европску енергетску награду и ојачати административне капацитете, а све то у оквиру Пројекта енергетске ефикасности и управљања енергијом у општинама у Србији. Вредност пројекта је осам милиона евра, од чега је 90 одсто обезбедила Швајцарска. О томе говоре Ана Пајковић, национални координатор пројекта и Зоран Капор, члан пројектног тима.

Киша све мање пада, а све више удара и потапа. Пожари јесу резултат људског немара и деловања пиромана, али има ту нечег и од природе. Од августа очекујемо да нам да лето, а оно се, изгледа, завршило у мају. Шта смо пропустили у разумевању временских прилика - гост емисије је метеоролог Недељко Тодоровић.

Градоначелник Пирота позвао је на разговор представнике грађана који се противе изградњи мини хидроелектрана на Старој планини. Месецима није реаговао на њихове покушаје да закажу састанак, али сада група Одбранимо реке Старе планине на Фејсу има скоро 30 000 чланова, а зна се и датум великог протеста у Пироту. У међувремену, инвеститорима се и даље издају дозволе. Са Старе планине јавља се Александар Панић.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара