Нови дан

Из садржаја емисије: Европско такмичење најбољих ученичких компанија и "Филмстрит"

Двочасовна емисија јутарњег програма Радио Београда 2 поред сталних рубрика овог јутра нуди и најаву Европског такмичења најбољих ученичких компанија које ће бити одржано у Београду од 16. до 19.јула. О такмичењу, у име домаћина, организације Достигнућа младих Србије, говори програмски саветник Немања Главинић, док о ученичким компанијама и њиховом значају за средњошколце говоре дугогодишње менторке Александра Стевановић и Сњежана Ђурђевић. Њихови ученици из V економске школе у Београду, организовани у компанију "Groove Street" победили су на националном такмичењу и представљаће Србију. У оквиру своје компаније они се баве производњом наруквица са QR кодом који у себи садржи информације о здравственом стању особе која је носи.

И овог лета ради биоскоп под отвореним небом. "Филмстрит" је почео 23.јуна пројекцијом филма "Убиство у Оријент експресу" у Студентском парку , на коју је дошло преко хиљаду Београђана. Током јула филмофили ће уживати у пројекцијама и на неким новим местима у граду а поред старих, биће приказани и филмски хитови новијег датума. О свим новинама овогодишњег "Филмстрита" говориће Златко Црногорац.

Аутор и водитељ Светлана Јајић.  

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи