Нови дан

„Један тренутак тебе" (из књиге „Рефрен")

Овога јутра вас водимо до Ђавоље вароши, Прокупља, Пирота, Шида, а најавићемо и неке од догађаја у културном животу Београда.

На чему ради и шта припрема Верско добротворно старатељство Српске православне цркве, шта значи добијен благослов? Гост нам је ђакон Бранислав Јоцић, службеник ВДС-а.

Тема данашње емисије је рад општинских центара културе. Гост у студију биће господин Љубиша Ђуровић, директор центра за културу „Влада Дивљан".
Представићемо младог писца Андрију Јонића и његову књигу „Рефрен", која је већ дуже у самом врху интересовања читалачке публике.
Ту су и друге редовне рубрике, сервисне информације...

Можете се укључити директно у наш програм и госту поставити питање, или нама у студију, на број телефона 011-3229-653, или на имејл адресу novidan@rts.rs, као и да добијете карте за концерт камерног оркестра Музикон у Дому омладине, 14. јуна 20.00.

Музички уредник је Тања Косановић, а емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво