Нови дан

Мало долом, мало гором, па у нови дан

Шта су то кошије и зашто су комаранске? О јубиларним 50 „Комаранским кошијама" у Пријепољу, говори директор ове манифестације Небојша Свичевић.

Шта све може да се види и шта ће се дешавати за првомајске празнике у Пироту, Пожаревцу, у Ђавољој вароши и на Палићу, чућемо у телефонским укључењима.

У Београду, од 1. до 7. маја – 9. по реду међународни Фестивал аргентинског танга... Богат програм и на Ади циганлији за првомајске празнике, а и током маја... A шта припрема и реализује Дом омладине Београда?

Осврнућемо се и на дванаесто такмичење „Кажи али лепо" у рецитовању, које организује Савез слепих Србије (26. априла) и најавити књижевни конкурс у организацији Савеза.

Представљамо недавно објављену књигу афоризама „Ријалити шоу", аутора Слободана Симића.

У рубрици „Светлост звука", представљамо Савез организација бубрежних инвалида Републике Србије. Када и зашто је основан ovaj савез, на које проблеме наилазе и како их решавају бубрежни инвалиди, које све активности покрећу и реализују - говори господин Љубинко Тодоровић, председник Савеза.

Слушаоцима који нам се јаве поклонићемо примерак књиге „Ријалити шоу", аутора Слободана Симића.

Наш број телефона за укључење у студио је 011-3229 653, а имејл адреса novidan@rts.rs

Музички уредник је Тања Косановић, а емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи