Чекајући ветар

Еколошки магазин

Још ове недеље, новинари еколошких рубрика штампаних, електронских и интернет медија из читаве Србије дају своје предлоге за Црни и Зелени лист, у оквиру Акције "Тражимо загађивача и заштитнике животне средине", коју организују Покрет горана Војводине и наш програм. 

Гости су Мирослав Кос, уредник Блица недеље, Бранка Васиљевић, новинарка Политике, Миша Милосављевић, новинар Ревије Зов и Младен Радуловић, уредник дневног листа Курир.
Између осталог, чућете и како је текло суђење осумњиченом за непрописно одлагање опасног отпада на више локација у Вукићевици код Обреновца.

Ако се не плашите висине, а волите да вам адреналин ради, при том имате и хуману црту - можда је за вас идеално спуштање са Авалског торња. Сав приход намењен је првој националној служби за спасавање животиња у Србији Animal Rescue Serbia. О манифестацији Уже наде, говори и на њу вас позива Сања Радосављевић из Авантура парка.

У Београду се следећег викенда одржава 3. Међународни симпозијум о медицини дух/ тело у ајурведи, под називом "Ајурведа и ароматерапија: живот у свету мириса". Чућете Бранка Чичића.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво