Нови дан

Како далеко мала свећа баца своје зраке

О филмском студентском интернационалном фестивалу под називом „Наос", који од 5. до 8. фебруара организује Православни богословски фаултет, говори директор фестивала Михаило Вуловић.

Шта се од програма припрема у наредној недељи у Дому омладине у Београду, чућемо од Милице Шеварлић, менаџера за односе са јавношћу. 

У Народном музеју у Зрењанину, у току су две изложбе - „Слободно зидарство у Србији 1785-2018" и „Дакле, ви сте тај Урош Предић". Повешћемо вас и до Шапца, Ваљева и Врања.

У радио-мосту са студијом Радио-дописништва у Нишу, наш и ваш гост биће професор др Бранислав Тиодоровић, епидемиолог, а тема нашег разговора биће епидемија малих богиња, али и питање хоће ли и ове зиме грип харати нашим просторима.

У рубрици Светлост звука, представићемо Савез слепих Србије, као и Национални савез особа са инвалидитетом. Наш гост биће председник оба савеза - господин Милан Стошић. Такође, представићемо вам и Жељка Гoдића, члана Београдске организације Савеза слепих Србије, који је при крају студија филологије, успешан је композитор и извођач, а пише и поезију.

Ту су и остале редовне рубрике, сервисне информације, али и пар искричавих афоризама за добро јутро.

Музички уредник је Тања Косановић, а емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Наш број за укључење у програм је 011-3229-653 а имејл адреса novidan@rts.rs

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи