Чекајући ветар

Еколошки магазин

Мале хидроелектране производе мало струје јер су мале и нејаке. Али - праве много штете. Истина - и профита. Штету за већи број људи и природу, а корист која се не одбија - за појединце. Пласирана рачуница о процентима жељене обновљиве енергије - код грађана "не пије воду"... за разлику од малих хидроелектрана. Оне пију. Буквално. Гост емисије је др Ратко Ристић, декан Шумарског факултета.

Потребна нијанса "зелене" економије није недостижна - има и новца и знања. Оно што недостаје је добра организација. О томе говори Игор Јездимировић, председник Савеза еколошких удружења Зелена листа Србије.

Колико су медији заинтересовани за теме из области заштите животне средине, од чега интересовање зависи и како се садржај пласира - чућете Драгану Ратковић, уредницу емисије "Под стакленим звоном", Радио Новог Сада.

Не треба да пушите ни у топлом, али штетан ефекат се додатно увећава ако то радите на хладном. Зашто - објашњава проф. др Петар Боровић.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.

Чекајући ветар

Autor:
Александра Вукићевић

Еколошки магазин који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 8 до 10 сати. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара