Чекајући ветар

Еколошки магазин

Медицина још нема одговор на питање шта изазива аутизам. Један од узрока могао би да буде старост родитеља, али – како тврде стручњаци, никако не би могле да буду ММР вакцине. А управо због страха од те непостојеће везе, обухват деце вакцинисане против малих богиња у Србији је недовољан да се спречи епидемија. Трибина у Београду била је прилика да родитељи постављају питања лекарима, али и да противници обавезне имунизације и вакцина уопште изнесу своје аргументе, од тога да вирус малих богиња уопште не постоји, до завере вакциналног лобија да среди пренасељеност Планете. Оно што нико не спори јесте да контраиндикације постоје.

Најбољи и најновији филмови о екологији и животној средини и ове године биће на репертоару Међународног фестивала зелене културе Green fest, у Дому омладине, од 14. до 17. новембра. Прва фестивалска пројекција је филм "Пре поплаве", у коме нас оскаровац Леонардо ди Каприо води на експедиције преко пет континената, како би и сам сазнао истину о климатским променама. На Green fest и "филмове који мењају будућност", као и на изложбе и трибине, позивају вас Владан Шћекић и Ивана Јовчић.

Усвојити правила ајурведског кувања не значи хранити се истом храном као Индијци. Све што имамо на овом поднебљу савршено је за наш организам, само се треба држати одређених правила. Многе од њих можемо да нађемо у сећању на оно што су нам говориле наше баке. Чућете како да направите алву од пшеничног гриза и зашто је важно да једете у одређено доба дана.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.

Чекајући ветар

Autor:
Александра Вукићевић

Еколошки магазин који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 8 до 10 сати. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи