Нови дан

„Често се кључни догађаји у нашем животу одиграју изненада, бурно и непредвиђено... један сусрет, један догађај могу изазвати лавину коју је после тешко зауставити.” – из књиге „Чајка – анђели са Дрине”

Радио Београд 2 на 62. Међународном београдском сајму књига - програм који ће пратити сва дешавања на предстојећем Сајму, представиће Сања Милић, заменик главног и одговорног уредника Другог програма.

33. Београдски џез фестивал почиње 24. октобра, па ћемо вас упознати са његовим садржајем и учесницима.
Представићемо и књигу „Чајка - анђели са Дрине", ауторке Наде Острогонац.
Верско добротворно старатељство СПЦ организује бесплатну школу учења руског, енглеског и грчког језика на свим нивоима и за све генерације заинтересованих грађана.

Документарни филм „Шанко си Бонка залибе" добио је прву награду на недавно завршеном међународном фестивалу етнографског и документарног филма у Београду. Аутор филма Вања Чолић рећи ће нам више о свом филму, али и о предстојећим „Данима Зорана Радмиловића" у Зајечару.
У прилогу Данице Мирић сазнаћемо о програму овогодишњих „Бориних дана" у Врању.
И после Битефа - разговори о представи „Олимп" али и о оној другој, која је затворила овогодишњи Битеф - представа „Зид" из угла Божидара Мандића, чија је позоришна трупа учествовала у овој представи.
Чућете и редовне рубрике, као што су Јутарња визита, Догодило се на данашњи дан, Преглед штампе из прошлости, али и сервисне информације.
Слушаоцима који нам се јаве од почетка до краја емисије, поклањамо: примерак књиге „Чајка - анђели са Дрине" и карте за прво вече Београдског џез фестивала.

Музички уреднике је Тања Косановић, а емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Број телефона за укључење у наш програм је 011-3229-653, а имејл адреса novidan@rts.rs

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи