Контрапункт

Говоримо о јединственом Фестивалу интернационалног студентског театра

Фестивал интернационалног студентског театра (ФИСТ) су пре 13 година покренули студенти Катедре за менаџмент и продукцију позоришта, радија и културе на Факултету драмских уметности. Фестивалски програм састоји се од испитних представа студената глуме и режије из читаве Европе. У оквиру Фестивала, организују се трибине и образовни програм у виду радионица које воде светски познати стручњаци а организатори се посебно поносе фестивалском продукцијом која у последњих неколико година настаје на основу текстова студената Катедре драматургије и уз учешће студената катедара Глуме и Позоришне и радио режије и студената Факултета примењених уметности.

ФИСТ је један од два фестивала у свету који организују студенти, а вероватно је једина организација на свету коју напушта читав тим оног тренутка када обави свој посао!

Гости емисије Контрапункт су др Саша Саиловић, доцент на ФДУ за ужу научну област Менаџмент и продукција позоришта, радија и културе и студенткиње ФДУ: Теодора Босанац, директорка предстојећег ФИСТ-а, Милена Јанковић, шеф маркетинга и Анушка Антић, организатор пратећег програма.

Аутор емисије је Биљана Ђоровић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара