Дигиталне иконе

Јубиларна емисија - поводом 15 година емитовања

24. с​ептембра 2002. године емитована је прва емисија Дигиталне иконе. 26. септембра, дакле данас, емисија "пуни" 15 година.

Мимо уобичајених обележавања када су јубилеји у питању - а 15 година у дигиталном свету је, да се нашалимо, прилично много година - а у складу са временом у коме живимо - одлучили смо да рођенданску емисију посветимо верним слушаоцима, којима још једном захваљујемо на дугугодишњој подршци и инспирацији, једном информатичару и причи о историји информатике и дигиталног рачунарства у једној земљи - Србији.

 

Никола Марковић је од прве емисије Дигиталне иконе наш редован гост, коментатор и зналац који за слушаоце Радио Београда 2 на једноставан начин објашњава понекад компликоване ИТ теме, стручни сарадник који даје занимљиве предлоге, помаже око проналажења контаката и гостију, критикује и хвали. Сви ми који имамо срећу да сарађујемо са Николом Марковићем добро знамо да је, иако у пензији, још увек изузетно активан, да редовно припрема ICT билтен, води Друштво за информатику Србије, неуморно предлаже како може боље и више да се постигне у ИТ области захваљујући домаћој памети...

Уредница и водитељка: др Тамара Вученовић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво