Чекајући ветар

Еколошки магазин

Инспекција је реаговала по пријави удружења Феникс, Нада за животиње Риска и Линк плус, против одговорних лица ТВ Пинк. Извршена је контрола у објекту у Шимановцима у коме се снима ријалити "Задруга", али животиња није било – склоњене су на непознату локацију. Инспекторима је речено да су одведене код ветеринара, али не и у коју ветеринарску амбуланту. И још се нису вратиле. Тиме прича није завршена – напротив, тек је почела и обилује питањима. Гошћа емисије је Наташа Вукмировић из Организације Линк плус.

Локалне самоуправе треба да поднесу највећи део финансијског терета у завршавању домаћих задатака из Поглавља 27. Колико ће моћи да се носе са огромним сумама, посебно што болују од навике ненаменског трошења средстава? Чућете Дејана Максимовића из Еколошког центра "Станиште".

Центар за унапређење животне средине отворио је позив за излагачки програм у оквиру 8. Међународног фестивала зелене културе Green fest, који ће бити одржан у новембру. Позив намењен младима чији уметнички и комерцијални производи садрже и компоненте које подржавају заштиту животне средине, упутиће Владан Шћекић, програмски директор Центра за унапређење животне средине.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво