Нови дан

Поглед је као лампа, с којом ми улазимо у туђу душу, да је познамо...

Летњи маратон сатире, у организацији Београдског сатиричног круга, одржан прошлог уторка у Кући Ђуре Јакшића, трајао је до јутра. Чућете о чему се тамо говорило и шта је порука великог броја учесника.

Због великог интересовања публике, манифестација „Културно лето на Палилули", у Центру за културу „Влада Дивљан", наставља се и у септембру, са подједнако богатим програмом.

Чућемо и које књиге слушаоцима препоручује Владимир Ђурић Ђура, познат публици као Ђура Морнар, музичар, песник, романописац и фронтмен групе „Ђура и морнари".

О овогодишњој Нушићијади у Ивањици, али и о томе шта се још дешава у чачанском крају, чућемо од Слађане Милетић, која ће нам се јавити из Чачка; Од Вање Чолић сазнаћемо шта се наредне недеље дешава у култури Зајечара; Радован Лазаревић представиће нам Легат Љубе Поповића,  а од Невене Стојановић чућемо шта се дешава у Топличком крају.

Ту су и редовне рубрике, сервисне информације...

Музички уредник за ово јутро је Тања Косановић.
Емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Слушаоцима који нам се јаве на број телефона у студију 2 Радио Београда: 011-3229-653, од почетка до краја емисије, поклонићемо:
- 3 пута по 2 карте за концерт групе Галија и Ђорђе Давид 30. августа, у Центру за културу „Влада Дивљан", почетак у 21.00
- Концерт Влатка Стефановског, Ташмајдански парк, 28. август, почетак у 21.00
- 3 пута по 2 карте за позоришну представу „Воли ме до краја", сцена Стаменковић ЦК „Влада Дивљан", 27. август, почетак у 20.30
- 3 пута по 2 карте за позоришну представу „Ко вам даде представу", 31. августа, почетак у 20.30, сцена „Стаменковић", ЦК „Влада Дивљан"

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи