Дигиталне иконе

На седници Владе је пре неколико дана усвојен Предлог закона о електронском документу, електронској идентификацији и услугама од поверења у електронском пословању.

Шта нам омогућава овај закон, да ли ћемо и када престати да одлазимо на шалтере, како су решена питања безбедности и када ћемо моћи да се путем мобилних телефона електронски потписујемо? Да ли је усвајањем овог закона унапређена основа за успостављање модерне електронске управе у Републици Србији, која ће грађанима и привреди омогућити брже и ефикасније услуге и једноставнију комуникацију са државним органима?

На ова и бројна друга питања, одговарају наши данашњи гости: Јелена Јовановић, секретар Удружења за електронске комуникације и информационо друштво  Привредне коморе Србије, Драгана Илић, координаторка НАЛЕД-овог (Национална алијанса за локални економски развој) Савеза за е-управу и др Небојша Васиљевић, директор фондације Петља.

Уредница и водитељка: др Тамара Вученовић

Дигиталне иконе Дигиталне иконе

Autor:
Тамара Вученовић

Емисија Дигиталне иконе покренута je 2002. године, а емитује се сваког уторка на таласима Радио Београда 2 од 9 до 10 сати. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво