Нови дан

Све је наше док желимо, а туђе кад се оствари...

Центар за културу „Влада Дивљан", у сарадњи са Градском општином Палилула, реализује манифестацију „Културно лето на Палилули", постајући све више незаобилазно место у културном животу Београда.

У Крагујевцу 20. августа почиње Дванаести међународни фестивал камерних хорова и вокалних ансамбала. Чућемо и шта се дешава у Врањском крају, али и занимљиву причу из Зајечара.

Поред предивног видиковца и других садржаја које можете доживети одласком на Авалу, чућете и по чему је специфичан Музеј који је одскора почео са радом, а оформило га је предузеће Емисиона техника и везе Србије и налази се тик уз Авалски торањ...

По чему је све специфичан Народни музеј у Ваљеву и како је директор Владимир Кривошејев искористио своје знање из медијског и културолошког менаџмента у вођењу тог музеја?

Ту су и редовне рубрике, сервисне информације, музика по избору Татјане Косановић.

У данашњој емисији делимо три пута по две карте за концерт групе „Легенде", у КЦ „Влада Дивљан", некада „Браћа Стаменковић", 20. августа са почетком у 21.00. Слушаоцима који нам се јаве на број телефона 011 3229 653 од почетка до краја емисије, поделићемо карте за овај концерт.

Емисију припремаи води Драгана Вељковић.
Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи