Културни кругови: Арс сонора

У магазинском делу "Културних кругова" пратимо актуелне културне, а у тематском делу емисије најважније музичке догађаје.

У првом делу емисије Културни кругови, који припрема и води Ана Вучковић, говорићемо о обележавању 100 година Крфске декларације у Музеју Југославије, о Ликовној колонији у Гроцкој, Индонежанској пијаци у оквиру Калемегданског летњег фестивала.

Говорићемо о књигама које долазе из Архипелага, али ћемо за вас сазнати и шта наши суграђани читају за време одмора и да ли постоји летња литература.

У тематском блоку Арс сонора, доносимо прилоге о два велика фестивала која су прошле недеље одржана у Италији и Чешкој: Umbria jazz и Czech Music Crossroads

Говорићемо и о реситалу сопрана Јасмине Трумбеташ, одржаном у оквиру БЕЛЕФ-а и концерту кларинетисте Горана Гојевића и Зрењанинског камерног оркестра у Римокатоличкој цркви у Панчеву.

Арс сонору уређује и води Ивана Комадина.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво