Нови дан

Извор тече потоцима, кроз сенке насмејаног дрвећа

Од 27. јуна до 3. јула траје први круг пријемних испита на факултете за упис у прву годину основних студија. Тим поводом за Нови дан говори професор др Нада Ковачевић, проректор за студије и квалитет студирања Универзитета у Београду. На којим факултетима и колико кандидата полаже пријемне испите у Врању и Чачку, истраживале су Даница Мирић и Слађана Милетић.

КБЦ „Звездара" у последње две године запослио је 34 лекара, 38 медицинских сестара, 6 виших ренген техничара, 2 лаборанта, а у току је и конкурс за пријем 9 лекара. О проблемима које решава и ономе шта је још урађено говори професор др Петар Сворцан, в.д. генерални директор КБЦ „Звездара".

Ту су и друге редовне рубрике, сервисне информације и најаве догађаја у култури, уз одабир музике музичког уредника Тање Косановић. Телефон за укључење у емисију уколико одлучите да поделите ваша размишљања са нама је: 011-3229-653.

Можете и да нам пишете на мејл адресу: novidan@rts.rs

Емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи