Културни кругови: Арс сонора

У магазинском делу "Културних кругова" пратимо актуелне културне, а у тематском делу емисије најважније музичке догађаје.

Једна од тема првог дела данашње емисије посвећена је десетогодишњици рада Магацина, културног простора у Краљевића Марка. Говорићемо и о књизи Кореодрама у Србији у 20. и 21. веку - родна перспектива, др Вере Обрадовић, манифестацији Ноћ књиге и најавити предавање о премакултури у Омладинском центру ЦК13 у Новом Саду ...

У тематском блоку Арс сонора биће речи о премијери опере "Норма" у Народном позоришту у Београду, првим концертима у оквиру овогодишњег Фестивала ране музике и наступу пијаниста Љиљане Вукеље и Владимира Цвијића који су представили музику Владимира Тошића. 

Осврнућемо се и на концерт Београдске филхармоније на коме су као солисти наступили Соња Лончар и Андрија Павловић (ЛП дуо), изводећи први путу у свету Клавирски концерт Мајкла Најмана у верзији за два клавира.

Тематски блок уређује и води Маја Чоловић Васић, а Културне кругове, Мира Кнежевић.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво