Чекајући ветар

Еколошки магазин

Свакој идеји треба једно време да „одлежи". За рециклажу папира знамо већ деценијама, одавно је било време да нам постане нормално да почнемо да га одвајамо. Ако нам није довољна свест, постоји и практична корист. Гост емисије је Војкан Бацић, менаџер набавке у компанији Папир сервис ФХБ Умка.

Више од двеста спасавања, четрдесет волонтера у четири града - Удружење Аnimal Rescue Srbija обележило је годину дана постојања. Прослави је, чио и весео, присуствовао и пас кога су девет сати извлачили из рупе, а онда још два сата реанимирали и губили наду да ће га спасити. Сада је срећни део породице са четворо деце. Многе компаније и предузећа помажу им донацијама и потребним стварима, а неки од запослених нису остали само на томе - постали су и део екипе спасилаца.

Друштво Водна агенција и Забавни парк Старли, поводом обележавања Европске недеље одрживог развоја, организују у Новом Саду први догађај под називом Водни агенти Новог Сада. У петак и суботу посетиоци ће моћи, у посебној инсталацији Водне станице која долази из Словеније, да се упознају са темамам везаним за отпадне воде, начине пречишћавања и утицај појединца на рационалну потрошњу. О томе говори Мајда Адлешић.

Чућете и како је протекао Марш против Монсанта, који се организује у многим светским градовима, у комшилуку, а у Србији у Крагујевцу и Београду.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво