Културни кругови: Арс сонора

У магазинском делу пратимо актуелне културне, а у тематском делу емисије најважније музичке догађаје.

У првом делу емисије, који припрема и води Ранко Стојиловић, чућемо ко је 29. добитник награде „Меша Селимовић" за најбољу књигу у претходној години. Биће речи и о новостима из издавачке куће „Партизанска књига", о актуелним изложбама, као и о представи „Детроит", у режији Олега Новковића, по тексту америчке књижевнице Лисе Д Амур, у Атељеу 212.

У тематском блоку Арс сонора, који данас уређује и води Ивана Комадина, говорићемо о концерту Новог симфонијског оркестра Макрис и пијанисткиње Евелин Березовски, концертном пројекту Басисти Србије Европи и свету, као и о наступу Камерног оперског ансамбла Уметничке академије из Осијека. Приказаћемо и најновији ЦД Биље Крстић и групе Бистрик, који је недавно објавила угледна издавачка кућа ARC Music.

 

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво