Контрапункт

Ексклузивно за емисију „Контрапункт", у првом циклусу емисија емитујемо анализу 2016. године и предвиђања за 2017. годину.

У првој емисији своју експертизу  износи Вилијам Енгдал, један од најбољих геополитичких аналитичара и истраживача на свету, аутор изванредних студија: „Столеће рата: англо-америчка нафтна политика и Нови светски поредак"; "Семе уништења: Скривена агенда ГМО", „Богови новца: Вол Стрит и смрт Америчког века"; „Митови, лажи и ратови за нафту"; „Доминација пуног спектра: Тоталитарна демократија и Нови светски поредак"; „Пропаст Хегемона".

У другом делу емисије, слушаоци ће бити у прилици да cе упознају са 10 најважнијих трендова за 2017. по мишљењу  Џералда Селентеа, који је у свету препознат као „најпоузданије име у праћењу светских трендова" након што је предвидео колапс СССР-а, две последње економске рецесије, слом дот.кома, Азијску валутну кризу 1997, слом светске берзе 1987, глобалну финансијску кризу 2008. Селенте се бави праћењем и прогнозирањем трендова од 1980. када је развио јединствену методологију Globalnomic® у предвиђању, праћењу, идентификовању и искоришћавању  предвиђалачке методе. Селенте је издавач интернационалног магазина „Трендови" и оснивач и директор истоименог истраживачког института.


Аутор и водитељ емисије је Биљана Ђоровић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво