Дигиталне иконе

Тематски серијал посвећен ​​правном оквиру информационог друштва у Србији - који Тамара Вученовић, уредница емисије "Дигиталне иконе" Радио Београда 2 реализује од маја месеца ове године - биће настављен у уторак, 23. децембра, панел дискусијом о законодавном оквиру у вези са питањима е-безбедности и приватности.

Емисија би, између осталог, требало да пружи одговоре на питања: Како да дефинишемо појам безбедности у дигиталној ери? Који су начини да заштитимо своју приватност на интернету? Шта чини правни и законодавни оквир у поменутим областима, који су кључни закони донети и како напредује њихова примена? Који закони недостају, каква побољшања би требало да донесу, како су ова правна питања решена у земљама у Европи и свету?

У емисији ће учествовати Небојша Васиљевић, виши саветник у Министарству трговине, туризма и телекомуникација, у Влади Републике Србије, Светлана Јовановић, предавач на Факултету организационих наука Универзитета у Београду и Владимир Радуновић, координатор образовних програма у Дипло фондацији.

На Факултету техничких наука у Новом Саду, победницима Јавног наградног конкурса "Петар Дамјановић" додељене су прошле недеље награде за студентске радове у области машинства. У данашњој емисији разговараћемо са победницима овог конкурса.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара