Време спорта и разоноде

Већи део породичног радио магазина посвећен је утакмицама 19. кола Супер лиге Србије у фудбалу. Од 15 часова, са утакмице ОФК Београд - Хајдук јављаће се Горан Степић. Дописници Радио Београда 1 дочараће нам атмосферу и са других сусрета.

Пратимо и кретање резултата на утакмицама немачког и енглеског шампионата. Из света спорта говориће нам још кошаркашица турског клуба Кајзери Бојана Вулић и светски првак у стељаштву Зорана Аруновић, као и генерални менаџер кошаркаша Звезде, Мирко Павловић. Пред кошаркашки дерби женског првенства Хемофарм - Партизан, говори плејмејкер црно-белих Милица Дабовић.

Са нама ће бити и селектор фудбалске репрезентације Владимир Петровић Пижон, некадашњи ас Никица Клинчарски, тренер јапанског првака Нагоје, Драган Стојковић Пикси.

Драмски писац Милица Пилетић и глумица Борка Томовић причају о новој поставци Тома Сојера на позоришним даскама а књижевник Владимир Пиштало о актуелном сајму књига у Лајпцигу.

Тандем Искра Брајовић - Гордан Кичић о премијери нове домаће филмске комедије‚ под називом "Ма,није он такав". Причаће и мецосопран Ивана Милашиновић, Бане Крстић најавиће концерт свог "Гаравог сокака", док ће пијанисткиња Наташа Вељковић препоручити концерт поводом 99. рођендана Андреје Прегеља.

Чућемо и нашег колегу из Пожаревца Новицу Савића, који ће бити једини представник на Фестивалу етно филма у Ровињу. Неће изостати ни традиционални рецепт витеза кулинарства Милијана Стојанића.

Уредник и водитељ Жељко Стефановић.

Радио Београд 1, 15.30.

Време спорта и разоноде Време спорта и разоноде

Autor:
Жељко Стефановић

13. марта 2024. године, емисија обележава 64 година постојања, што је сврстава у ред најтрајнијих радио програма у нашим и европским оквирима. Свих тих деценија била је и остала мамац за публику која прати спорт, али и актуелности из јавног и културног живота. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво