Како појачати контролу возача почетника?

У току су систематски прегледи пред упис деце у школу, а родитељи су у дилеми да ли да деца приме вакцине којих има у домовима здравља или да купе у апотеци Тетраксим која покрива више болести. Одговор је покушала да сазна Сандра Цвијановић.

Клинички центар у Нишу ће примити у стални радни однос 150 радника. Међу њима је и 11 младих талената, а причу о томе нам доноси Јелена Мариновић.

Из комитета за безбедност саобраћаја у госте нам долази Борис Антић, са којим разговарамо о резултатима који се постижу током честих контрола учесника у саобраћају, као и о томе да ли је потребно појачати контроле младих возача са пробним возачким дозволама.

Колеге су јуче биле на разговору са најбољим тенисером света, Новаком Ђоковићем, а како је било на овом дружењу пренеће нам Дејан Булајић.

Жаклина Николић, директорка Библиотеке Центар за културу Кладово најављује монодраму „Мој отац Вук Караџић" коју изводи глумица Љиљана Јакшић и документарну изложбу „Језик је хранитељ народа" која ће бити приказана у сарадњи са Музејом Вука и Доситеја Народног музеја Београд.

Председница Удружење оболелих од Паркинсонове болести, Јелена Саљњиков Савић, представиће учеснике хуманитарног концерта који вечерас ово удружење организује у Културном центру Чукарица.

Излозба скица великана светске уметности „Виртуелни свет уметника" представљена је у Народној библиотеци Србије, а утиске ће нам пренети Аријана Хандан.

Уређује и води Биљана Шујдовић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи