Хумористичка емисија

У Србији постоји велики број фирми које се у зимском периоду затварају, а током летње сезоне поново отварају. Можда би тако нешто требало урадити и са неким нашим политичарима: зими их затварати, а лети пуштати - на годишњи одмор!

Истраживање, које је спровео британски Универзитет Кили, открило је да псовање повећава толеранцију на бол. По томе ми одлично подносимо бол. Зато нас боли уво за све, што је много боље, него да нас боли глава због свега.

Стално се крстимо се и зовемо Бога. Али изгледа да је Бог искључио мобилни.

Протекли зимски прелазни рок у Србији потврдио нам је још једном колико су наши клубови финансијски немоћни. Онемоћали су и финансијски и фудбалски.

Ако Бундесрат, горњи дом немачког парламента, буде усвојио измене Закона о саобраћају, електрични тротинети би могли да буду протерани са улица од 1. јуна. А по доброј, старој навици, она возила што Немци протерају са својих улица ми доносимо на наше улице.

Власти Амстердама забраниле су групне туристичке обиласке с водичем кроз четврт познату по црвеним фењерима, где туристи разгледају полунаге проститутке и друге сексуалне раднике у излозима. Значи, само један по један!

Писац текста: Милена Шишкин.

Музички уредник: Илија Павловић

Водитељ : Миленко Павлов.

 

 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво