Хумористичка емисија

Прва вест дана гласи: ''Данас је 13. фебруар, Међународни дан радија, који је установљен као сећање на 13. фебруар 1946. године када је први пут емитован програм Радија Уједињених нација''… Караван се придружује честиткама свим радио станицама на свету, али подсећа да је он скоро свим тим светским станицама, обзиром да је почео са емитовањем пре 96 година – НАВР, или АСКУРЂЕЛ радио!

Чувени Карневал у Венецији, такозвани ''Бал под маскама'' почео је ове недеље и трајаће до 25. фебруара... За разлику од ове манифестације, бал под маскама у Србији је почео много раније, и не зна му се је крај.

Новинар Њујорк Тајмса Бен Ротенберг пре неки дан рече како је Новак Ђоковић болесно опседнут жељом да га сви воле.. Јес' вала! Посебно је опседнут жељом да га воле Рафа, Роџер, Кирјос и Виландер!

У последње време се све више поставља питања ''шта троши више струје - фрижидер или сијалица?''... А ја све нешто мислим да најмање струје троши она сијалица у фрижидеру. Док му се не отворе врата.

Људи који краду по самопослугама највише ствари узимају петком и суботом, и то између три и шест сати после подне... А онда у недељу лепо оду на неки пикник и имају све за добар провод.

У Енглеској су се деверуше све до викторијанског доба облачиле исто као и млада, да би се збунили зли духови... Добро, а шта се догађало ако би се младожења којим случајем збунио?


Писац текста: Зоран Николић Зозон.

Музички уредник: Снежана Станојевић.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво