Хумористичка емисија

Спортска такмичења била су у прошлој години најгледанији програм на телевизијама у Србији. Нормално. Јер, спортска такмичења су збивања са којих нам најчешће стижу лепе вести.

Чак 70 хиљада људи из 17 земаља признало је како мало ствари може да замени осећај среће када путују. Очигледно је да никада нису путовали возилима Градског саобраћајног предузећа Београд.

Становници градића Нердлинген у Немачкој живе на тонама дијаманата, али не намеравају да га разруше како би се обогатили. Изгледа да је неко проширио лажну вест да и Београђани живе на тонама дијаманата.

Ако сте планирали да узимате кредит од банке за улагања сигурно сте много размишљали коме да поклоните своје поверење. И док размишљате, сетите се оне народне: част свакоме, поверење никоме!

Ретки аутомобили након година вожње и хиљаде километара пута остављених иза себе постају олдтајмери. Већина заврши на отпаду или као старо гвожђе. Или код возача из Србије.


Првог дана наредног месеца у Сивцу ће се одржати ''Чваркијада'', први "Чварак фест". Већ знате за ,,Кобасицијаду'', ''Купусијаду'' и остале јаде. ''Чваркијадом'' ће се у Србији повећати број ЈАДА.

 

Писац текста: Милена Шишкин


Музички уредник: Илија Павловић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво