Како се слуша концерт?

Сваке последње суботе у месецу Задужбина Илије Коларца отвара своја врата за најмлађе посетиоце и њихове родитеље. Са причом о десетогодишњој традицији Мале школе бонтона, која најмлађе суграђане учи како се слуша концерт, јавља се из Коларчеве задужбине колега Миша Стојиљковић.

Појава новог коронавируса у Кини, навела нас је да више размишљамо о свом здрављу и како да се заштитимо од могуће заразе. До сада нема индиција да се зараза преноси дисајним путевима, а о мутацијама вируса и њиховом ширењу са епидемиологом Браниславом Тиодоровићем разговарала је Николина Миљковић.

Познато је да ће се млеко разврставати у три класе, али се још увек ради на висини новчане накнаде коју ће по том основу добијати око 18 хиљада регистрованих домаћих произвођача. На ову тему са сточарима и стручњацима разговарао је Иван Јовановић.

У нашем јутрањем програму причаћемо о пројекту самозапошљавања у Панчеву, као и о томе који су проблеми због којих се грађани обраћају Заштитинику грађана у Бујановцу.
Ускоро нас очекује и 48. издање Медјународног филмског фестивала - ФЕСТ. Познато је која ће се остварења наћи од 28. фебруара на репертоару фестивала, а шта ћемо бити у прилици да гледамо сазнаћемо од колеге Владимира Џудовића.

Уређује и води Биљана Шујдовић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво