"Лале", па онда одмор

Селектор ватерполиста Србије Дејан Савић, после победе против Румуније 15:7 у другом колу Европског шампионата у Будимпешти, изјавио је да је било грешака. "Видело се да су играчи уморни, имамо дан за опоравак, за физички тежак дуел са Холандијом. Ако победимо имаћемо три дана да се одморимо и припремимо за следећи меч", рекао је Савић. Наша репрезентација сусрет са играчима из земље лала, кломпи и ветрењача игра сутра у 20 часова и 30 минута, уз пренос на Радио Београду 1 и на нашем телевизијском програму. Играчи су данас обележили рођендан свог колеге из државног тима Николе Јакшића, уз напомену да прави поклон следи сутра, у виду нових бодова.

Поред слављеника, чућемо и разговор са Савом Ранђеловићем, као и изјаве селекторке женског државног тима Драгане Ивковић и играчице Нине Јосифовић. Женска ватерполо репрезентација Европско првенство у Будимпешти наставља дуелом са селекцијом Словачке. Меч се игра од 17.30 часова, пренос је на на Другом програму РТС-а. Можда и најбољу партију изабранице Драгане Ивковић одиграле су у последњем мечу против селекције Хрватске, али су поражене у финишу сусрета. Попут Србије, Словачка такође након три меча на првенству не зна за победу. Било би лепо да вечерас на конту наших девојака буду први бодови на шампионату Старог континента.

Кошаркаши Црвене звезде у оквиру 20. кола Евролиге у "Штарк арени" дочекују Албу из Берлина. Српски представник поново има "дуплу недељу" у Евролиги, па ће само два дана након пораза од Жалгириса, угостити берлинску Албу. Времена за туговање, већи опоравак, али и бољу припрему није било, па ће Црвена звезда морати да пронађе начин како да савлада немачки тим. Утакмица у балканској спортској лепотици почиње у 19 часова.

Пратићемо и друге вести и информације из домаћег и међународног спорта. Слушајте данас оно о чему ћете моћи сутра да читате на новинским ступцима.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи