Како управљати личним финансијама?

Национално удружење родитеља деце оболеле од рака недавно је завршило другу кампању "Пружи корак", којом су сакупљана средства за изградњу нове родитељске куће у Београду. О томе разговарамо са Тамаром Кларић из НУРДОР-а.

У Психолошкој радионици „Корак напред" говоримо о недавно представљеној књизи „Мозак и унутрашњи свет". Рећ је о уводу у неуронаучно проучавање субјективних искустава, и нарочито, о најстаријем питању од свих - тајанственом односу тела и ума. Гост је психолошки саветник и преводилац књиге Слободан Николић.

Знамо ли да управљамо личним финансијама? То се нарочито често питамо баш у јануару, месецу када нам се истопе кућни буџети и када нам финансијску конструкцију тешко оштете прославе, празници и куповина поклона. Да ли је проблем само у томе што не зарађујемо довољно или све додатно компликује то што не умемо с парама? На ова и друга питања у вези са управљањем личним финансијама одговара нам Душан Узелац, директор Финансијског портала kamatica.com

Библиотека града Београда прославља 89. рођендан свечаношћу и традиционалном доделом награда најбољем издавачу и библиотекару, читаоцу године, као и за најчитанију књигу страног аутора. У нашој сталној рубрици „О књигама и писцима" дајемо реч директорки Библиотеке града Јасмини Нинков, и говоримо о значају читања, а самим тим и библиотека, за формирање и развој личности и друштва уопште.

Са вама је Мирјана Никић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво