Станковић прави нову личну карту Звезде

Тениска рерпезентација Србије са 3-0 савладала је Канаду на новом такмичењу АТП куп и тако се пласирала у полуфинале, где ће играти са селекцијом Србије. Душан Лајовић, Новак Ђоковић после преокрета и, најзад, дубл Троицки-Ћаћић били су бољи од играча из ‚земље јаворовог листа. Следи завршница, импонују приступ, воља и умеће представника Србије. Сви истичу фантастичну подршку навијача, наши земљаци, али не само они, носили су их на терену и давали тон иначе убедљивим партијама наших играча.

Нови тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић на старту припрема за пролећни део сезоне изјавио је да ће се понашати као да нема 11 бодова предности и да ће учинити све да направи нову личну карту клуба.  На данашњем сусрету с представницима медија, Станковић је истакао  да са челницима клуба ради на "излазу играча" јер списак од 30 фудбалера мора да се скрати, како би се добило на квалитету.   Звезда сутра путује на Кипар, где ће обавити прву фазу припрема. Повратак у Београд заказан је за 21. јануар, а већ три дана касније екипа се сели у Турску, где ће одиграти и шест припремних утакмица.

Кошаркаши Црвене звезде играју од 20.45 у дворани "Астробал" у Лиону мећ 18. кола Евролиге.   Тренер Звезде Драган Шакота изјавио је пред меч да његов тим мора да одигра паметно и борбено.  И Црвена звезда и Асвел у досадашњем делу сезоне имају по осам победа и девет пораза у Евролиги. 

Рукометна репрезентација Србије имала је јединствену прилику да се на отварању Европског шампионата покаже у најбољем светлу. Међутим, чини се да би прикладнији израз за виђено био - сумрак. Техничке грешке, неискоришћени седмерци и контранапади, исхитреност - то је обележило игру рукометаша Србије у поразу од Белорусије у првој утакмици Европског првенства. Наредни меч Србија игра у суботу са Црном Гором, а потом у понедељак следи дуел са Хрватском.

За ватерполистима Србије је још једна успешна сезона- освојена је Светска лига, обезбеђен пласман на Олимпијске игре,а Дејан Савић је имао прилике да поштено испроба и провери момке који су будућност овог спорта. Уочи шампионата Старог континента, данас разговарамо са познатим и признатим тренером Стефаном Ћирићем. Биће и других вести из домаћег међународног спорта. Слушајте данас оно о чему ћете сутра читати на новинским ступцима.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић
 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво