Хумористичка емисија

Шведски футуролог Нил Бустром предвидео је да ће вештачка интелигенција ускоро постати паметнија од људи. А какву су памет до сада људи показали, нарочито у очувању наше планете, то уопште није тешко постићи.

Најјачи пасош на свету је јапански, чији власници без визе могу путовати у 191 земљу. Српски пасош је на 39. позицији. А некада смо и ми били Јапанци!

И наши и светски фудбалери су, баш као и сваке године, и у 2019. били у центру различитих афера. А боље да су били у центру фудбала.

Жена из Кеније привукла је пажњу страних медија након што је продала мужа жени с којом је варао за само 1700 кенијских шилинга што износи око 14 евра. Несумњиво дотична има одличан осећај за бизнис.

У извештају посланичке групе британског парламента наводи се да би избацивање пластичних паковања могло да доведе до алтернатива које више загађују. Наше силне пластично спаковане старлете се надају да до избацивања пластичне амбалаже ипак неће доћи јер то не би било здраво. Нарочито за њихов изглед.

Цео свет бруји о Меган Маркл и принцу Харију који су одлучили да се повлаче из јавног живота, и желе да се финансијски осамостале. У Британији је после БРЕГЗИТА уследио МЕГЗИТ.

 

Писац текста: Милена Шишкин 

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар