Зашто расту цене некретнина?

Велика потражња за стамбеним квадратима и много јефтинији кредити главни су разлози што вредност тржишта некретнина, али и њихове цене, рапидно расту у последње три године. Купци су и даље претежно из Србије, али како инвеститори у новограњи нуде и додатне садржаје, за 30 одсто је порастао број купаца из дијаспоре и страних купаца. До када ће расти цене станова питамо Каћу Лазаревић из агенције Алка.

У рубрици „Поглед у свет" водимо вас у Иран. Од исламске револуције готово свакодневно је у врху светских вести али се о животу у земљи коју води савет ајатолаха заправо мало зна. Наш гост, новинар и преводилац Момир Турудић, имао је привилегију да упозна свакодневни живот у Ирану о којем је снимио и документарни филм.

Пиротски радио аматери због приороде свог посла од велике су помоћи градском штабу за ванредне ситуације. Повремено учествују и у потрагама за људима који се изгубе на Старој планини, а сваке зиме редовно обилазе мештане забачених села и снабдевају их неопходним намирницама, лековима и огревом. Са хуманим радио аматерима разговарао је Миша Стојиљковић.

„Више од игре" овог понедељка о Европском првенству у рукомету које се први пут одржава у три земље, Аустрији, Норвешкој и Шведској. Репортажу припрема наш извештач Дејан Николић.

Уредник емисије Јелена Видић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво