Ухвати дан

Колико често - и да ли уопште - размишљате о потенцијалној нездравости и штетности производа који нису храна или, евентуално, козметика или кућна хемија? Нешто је присутнија у  јавности, у последње време, тема штетности материјала од којих се праве играчке, али - могу ли по здравље бити опасни и одећа, обућа, електрични уређаји, школски прибор.... То ћемо вас питати у нашоем редовном контакт- делу Јутарњег програма, "Питање јутра", а поводом представљања нове апликације за мобилне уређаје под називом "Сцан4Цхем", уз помоћ које ћемо сада бити у могућности да видимо да ли су ствари у нашем окружењу направљене од потенцијално опасних материја и елемената.

Говорићемо и о проблему паркинга у Чачку, граду у Србији са највећим бројем возила по глави становника, о традиционалној претпразничној акцији за најмлађе у Јагодини "Деца деци", о пројекту наших и жена из Јеменије који се односи на одговорно понашање не само ученика, већ и родитеља у животу школе, али и целе локалне заједнице. 

 Најавићемо манифестацију "Празничне ђаконије" у Вршцу, као и 21. регионалну "Ноћ књиге" која је пред нама. Угостићемо и младог Далибора Вучетића, који је после десетогодишњег рада на крузерима објавио књигу "Приче са крузера - поглед изнутра", као и Невену Остојић, једну од кустоса у Дому Јеврема Грујића у Београду, која ће се наћи у необичној улози у новом програму те установе и ТО Београда "Чајанка са краљицом Наталијом".

 Са Вама - Елизабета Арсеновић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара