Караван

Дојучерашњи власник, а можда и одсутрашњи поновни власник Мегатренда Милован Мића Јовановић искрено је рекао да је приликом продаје свог универзитета испао наиван… Како незванично сазнајемо, некадашњи декан Факултета за менаџмент у Зајечару и аутор књиге ''69 лекција о менаџменту'' ускоро ће предавати предмет наиву на свом универзитету.

Поштовани слушаоци, молим за пажњу... Управо смо обавештени да ће се овај универзитет ускоро звати УНИЗВЕРИТЕТ, одмах по враћању у Милованове, да не кажемо Мићине руке.

Удружење судија и тужилаца Србије и Удружења судијских и тужилачких помоћника Србије, потписало је Уговор о припајању... Што ће рећи, сада имамо црно на бело оно ''кадија те тужи, кадија ти суди''.

Свих 27 ухапшених осумњичених, и осуђених професора на Правном факултету у Крагујевцу не само да су предавали предмете о кривичним делима, него су их и сами практично чинили на самом факултету, како би студенти стекли прва практична знања... Што ће рећи, Правни факултет у Крагујевцу је био претеча и први српски светионик - дуалног образовања!

Писац текста Зоран Николић Зозон, музички уредник Ненад Камиџорац.
Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара