Магазин на Првом

Туристичка организација Србије обележава 25 година постојања свечаношћу на којој ће бити додељене награде Туристички цвет, највише признање у овој области. То је повод да чујемо са каквим резултатима се завршава ова година и који су планови за будућност. Са Лианом Станковић из Туристичке организације Србије разговара Тања Зељковић.

Интернет портал „Европске дестинације", који ради у сарадњи с Европском комисијом, сврстао је новосадски зимски фестивал Винтерфест међу најбоље Божићне базаре на Старом континенту. Најављујемо, у разговору са организаторима, неке од програма ове манифестације.

У Психолошкој радионици „Корак напред" говоримо о анксиозности, осећању тескобе, стрепње и страха у животу. Гошћа је др Бојана Шкорц, психолог.

Постхумни албум Леонарда Коена, "Thanks For the Dance", петнаесто студијско издање канадског кантаутора, објављено је пре мање од две седмице, а већ је на врху топ-листа најбољих издања широм света. О Леонарду Коену, једној од најдуговечнијих културолошких икона и његовој музици и поезији за наш програм говори Петар Јањатовић, рок критичар.

У рубрици „О књигама и писцима" најављујемо традиционалну манифестацију „Ноћ књиге", која се у петак, 13. децембра, одржава широм Србије.

Са вама је Мирјана Никић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво