Којекуда

Слике из младости носимо у свом личном, унутрашњем албуму увек на неком посебном месту. Читав живот нас прате сцене са тргова и улица, из паркова и ресторана, града у којем смо провели детињство и младост. То постане део наших сећања. И зато је сигурно код свих људи неки град, село, место где су провели дане младости, заправо део важних, најважнијих успомена.

У овој причи, појављују се, Шумарице, и фабрика Застава, и Ердоглијски поток, и Гимназија, и слетови са штафетом у част 25-ог маја, и наравно Смак, рок група која је обележила једно време, баш време којег се сећамо у овој причи.

По ову причу, Мирјана Никић и Елизабета Арсеновић, су отишле у Крагујевац. О свом детињству и младости проведене у овог граду у срцу Шумадије, прича нам, новинарка, глумица, активисткиња, и како за себе каже, грађанка, Драгана Милетић.


Слушаћете сећања о родном граду која се носе у срцу - цео живот.

 

Којекуда Којекуда

Autor:
Аутори: Елизабета Арсеновић и Мирјана Никић

Емисија Радио Београда 1 која ће вас, баш како јој и назив говори, водити од Келебије до Медвеђе, од Бајине Баште до Неготина - у сеоца и градове, у прошлост и будућност, у стварно и могуће. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво