Магазин на Првом

Од укупног броја предмета које решавају судије основних судова, процентуално је највише спорова мале вредности. На основу анализираних 600 спорова те врсте у Србији, Форум судија Србије је закључио да они значајно оптерећују рад судија, те се на пресуду чека дуго, као и да судски трошкови најчешће превазилазе вредност око које се странке споре. Које су предложене измене правилника и закона? Гост: судија Небојша Ђуричић, председник Управног одбора Форума судија Србије.

Како ојачати имунитет и заштитити се од вируса и акутних обољења који се јављају зими? Одговоре и савете даје прим др Бисерка Обрадовић из Дома здравља Стари град.

Снежана Пантовић истраживала је зашто се наше најбоље теквондискиње Милица Мандић и Тијана Богдановић отежано припремају да изборе норму за одлазак на Олимпијске игре у Токију, а одлучујуће такмичење биће следећег викенда на финалном Гран прију у Москви.

Наиме, већ неколико година траје битка наших најбољих теквондиста који тренирају у гаражи, где је стациониран клуб Галеб ,који је основао званично најбољи тренер на свету Драган Јовић, са станарима зграде у којој се клуб налази, а који неумоно узнемиравају спортисте пријављујући их свим инспекцијама које постоје, а као главни разлог наводи се да се спортисти често окупљају - прегласно причају током тренинга, због чега су често приморани да тренирају у конгресној сали оближњег хотела Зира. О томе говоре олимпијска шампионка Милица Мандић и селектор Драган Јовић.

У другом сату емисије пружамо вам прилику да се укљућите у наш програм. Ви причате, сугеришете, коментаришете - ми слушамо!

Телефони за укључења су: (011)322 5099 и (011)322 5299.

Гошћа у студију је Марина Стојадиновић.

Аутор и водитељ: Тања Зељковић

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи