Вечерас заједно

Небојша Царић, по струци машински инжењер, експерт у послу којим се бавио више од две деценије у Америци, решио је да се врати и своје огромно знање и искуство примени у Србији.

Радећи за чувени „Адижес" институт у Санта Барбари, у Калифорнији, пословно је био ангажован у 22 државе света: од Малезије, Кине, Русије, Белорусије, преко Украјине, Летоније, Турске, Израела, Енглеске, Данске, до Канаде, Мексика, Бразила... Била је то и прилика да кроз посао упозна различите људе и различите културе.

Судбина га је довела у Крагујевац где је сада запослен као саветник у кабинету градоначелника за развој организације и људских ресурса. Са нескривеним задовољством и поносом истиче да ће учествовати у организацији првог Националног центра за таленте у Србији.

Са Небојшом Царићем је разговарала Драгана Живојновић, уредница и водитељка вечерашње емисије.

veceras.zajedno@rts.rs

Вечерас заједно

Autor:
Уредник редакције Ружица Зоркић Радичевић

Емисија магазинског типа која се емитује сваког петка од 21 час. Настала је 8. маја 1970. године с намером да одржава контакт с нашим људима који, како се наводи и у шпици емисије, „живе и раде далеко од родног краја“. Данас је емисија, осим дијаспоре, окренута и Србима у региону. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво