Ухвати дан

У многим земљама свету и у нашој, 16. новембра обележава се Међународни дан толеранције. Тим поводом ће у Прајд инфо центру у Београду бити отворена изложба постера "Толеранција" које су - према идеји чувеног њујоршког дизајнера Мирка Илића - урадили уметници широм света, инспирисани том племенитом идејом. Више о овој јединственој, при том и путујућој, изложби чућете у данашњем издању Јутарњег програма.

Најавићемо и 2. Фестивал слаткиша и посластица "Сладак живот" у Дому омладине Београда, али и 2. манифестацију "Дан паукова" у Покрајинском заводу за заштиту природе у Новом Саду која жели да одраслима и деци приближи и мање омиљене организме и упозна их са њиховим значајем.

Говорићемо о актуелностима у области туризма у чачанском, нишком и ужичком крају и повести Вас у сусрет уручењу 14. "Ленкиног прстена", награде за најлепшу љубавну песму, у Дому културе у Србобрану.

Са Вама - Елизабета Арсеновић.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ухвати дан Ухвати дан

Аутор:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1! Ухвати дан! Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте. [ детаљније ]