Ноћни програм - Међу световима свет

Наш гост биће Урош  Антић, психолог и психодрамски психотерапеут. Позвали смо га поводом изузетно интересантне презентације коју је имао на недавно одржаном Конгресу психотерапеута, а која се бави моделима личности играча видео игара.

С обзиром на то да Урош на свом послу менађжера задуженог за заједницу играча у компанији видео игара, има прилику да боље упозна играче, њихову мотивацију, облике комуникације, и карактеристике личности, сазнаћемо како му то искуство помаже каопсихологу и психотерапеуту да обликује своја сазнања  о "гејминг" култури која је присутна међу младима и као таква незаобилазни чинилац у раду са њима. И док су некада психолози у интервјуу питали своје младе клијенте која им је омиљена бајка или прича, данас је можда адекватније питати: "Коју видео игру волиш да играш?"

У другом сату емисије телефонске линије 011/322 50 99 и 011/32 52 99 чекају на позив наших слушалаца којима се пружа прилика да поделе своје психолошке дилеме, своје радости и туге.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог.

 

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво