Караван

Министарство трговине косовске владе увело је забрану увоза кромпира и меда из Северне Македоније на Косово, као реципрочну меру на одлуку Скопља да забрани увоз рибљих производа са Косова… Еј, јес' вала! Ђаковачке папалине, лигње са Чакора, Гњилански суши и плодови мора из Великог Трновца светски су познати рибљи специјалитети!

Туристичка сезона у Хрватској знатно је слабија него прошле године, најновији су подаци Хрватске туристичке заједнице, али, зато је забележен незапамћен пораст броја туриста из Чилеа, за чак 45 одсто... Тачније, уместо једне трочлане породице, ове године је тамо дошла једна четворочлана породица са кућним љубимнцем.

Реакције на прославу три деценије од рушења источнонемачког зида не јењавају... С тим у вези морамо рећи следеће. Комшијама са друге стране зида никако није требало дозволити да цигле из њега уграђују у темеље Европске уније.

После 30 година, јапанска царска породица заменила је свој званични аутомобил „ролс-ројс" домаћом ''тојотом''... Тако је, у име свог народа, нови цар Јапана прешао са коња на магарца.

Писац текста: Зоран Николић Зозон 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво