У средишту пажње

Приштинске власти су повукле захтев за чланство у Интерполу, навео је министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић. Како РТС сазнаје из дипломатских извора, Приштина је повукла захтев сат времена пре почетка седнице Генералне скупштине Интерпола. Гост емисије је председник Одбора за КиМ Милован Дрецун.

Како је Врњачка Бања постала краљица континенталног туризма са више од милион ноћења годишње? И зашто инострани гости са Блиског Истока желе да дођу у ову бању?  

Поред здравственог туризма и седам лековитих извора, Врњачка Бања у подножју планине Гоч, је током године и домаћин бројних привредних, културно-уметничких и спортских манифестација.

Због повољне климе и доброг географског положаја све је више иностраних купаца некретнина у Бањи и околини, што је добар подстицај развоју угоститељства у овом делу Србије.

Гост емисије је председник Скупштине општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић.


Ауторке и водитељке су Оливера Симић Милошевић и Марина Стојадиновић.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво